To-dages Musical kør-selv tur med Kunstnermøde og besøg på AROS

 • Kategori A-billetter til SHE LOVES YOU
 • Frokost i Musikhuset
 • Kunstnermøde med Maria Lucia Rosenberg
 • Entre til AROS Kunstmuseeum
 • God middag på hyggelig restaurant
 • Overnatning på 4**** Radissonblu inkl. stor morgenbuffet

Pris;                             2.925 kr.
Loyalitets pris;         2.735 kr. 

John Lenon og Pul McCartney

Du kan nu opleve mere end 40 af  John Lennon og Poul McCartneys sange udsat et 17 mands orkester og genopleve 68-generationens budskaber sat ind i en nutidig ramme

Inden forestillingen møder vi musical sangeren og hovedrolleindehaveren Maria Lucia Rosenberg, som vil fortælle om forestillingen

Aros Kunstmuseum

På AROS kunstmuseum, skal vi se 10 etager med kunst i verdensklasse og opleve byens bedste udsigt fra tagets Rainbow Panorama.

Radisson Blu, Aarhus

Vi overnatter på det 4**** Hotel Radisson Blu, som ligger få minutters gang fra Musikhuset

Rejsegarantifonden, Koncertrejsen

Din garanti for tryghed og kvalitet

She Loves You

–  verdenspremiere i Musikhuset Aarhus

She Loves You Musical plakat

Verdenspremiere på den ny Beatles Musical She Loves You
Weekend tur, lørdag den 30. april til søndag den 1. maj 2022

Oplev Maria Lucia og Birgitte Raaberg sammen med et stærkt, kreativt hold fra
Londons West End, 24 danske skuespillere og 17 musikere i She Loves You i Musikhuset.

Koncertrejsen tilbyder et program bestående af; Frokost i Musikhuset og møde med Maria Lucia Rosenberg, god middag inden forestillingen på hyggelig restaurant,  A-billetter til SHE LOVES YOU samt overnatning på 4**** hotel Radossonblu ved musikhuset, inkl. stor morgenbuffet

Tilmeldingsfrist forlænget til den 1. marts 2022

SHE LOVES YOU er historien om en moderne familie, hvor alle tager livtag med kærligheden. Tilsat Lennon og McCartneys udødelige sange oplever vi både den naive, unge kærlighedsrus, den etablerede kærlighed der udfordres af børn og karriere og den livslange kærlighed, der blomstrer ved livets afslutning. Alt sammen viklet ind i en humoristisk, romantisk og dramatisk fortælling fortalt gennem verdens bedste kærlighedssange!

She Loves You –  Beatles i et nyt musikalsk format

For første gang nogensinde er der givet tilladelse til at skabe en helt ny musical med sange fra det imponerende repertoire som John Lennon & Paul McCartney skabte sammen, og som blev udødeliggjort af The Beatles i årene 1963-1970.

Magien fra Lennon og McCartneys banebrydende sange er drivkraften i den originale fortælling om romantik og intriger, om kunst og aktivisme og skaber en uforglemmelig oplevelse, som opfordrer os til at overveje hvilke valg, vi træffer i livet og hvilke værdier, vi overleverer til de kommende generationer.

Glæd dig til en forrygende aften i Musikhuset med romantik, humor og masser af god musik.

Magien fra Lennon og McCartneys banebrydende sange er drivkraften i den originale fortælling om romantik og intriger, om kunst og aktivisme og skaber en uforglemmelig oplevelse, som opfordrer os til at overveje hvilke valg, vi træffer i livet og hvilke værdier, vi overleverer til de kommende generationer.

She Loves You belyser kærligheden gennem tre fortællinger

ANNA & PETER – Birgitte Raaberg & Karsten Jansfort

Anna og Peters livslange kærlighed og ubetingede hengivenhed sættes på prøve, da Anna modtager uventede nyheder. Hvordan vil Peter holde sammen på familien, når omvæltningerne truer med at skille dem ad? Kan Anna sikre, at deres dyrebare forhold beskyttes for evigt?

LOUISE & SARA – Maria Lucia & Rikke Hvidbjerg

Louise og Sara har fundet kærligheden og skabt et liv med masser af plads til hinandens selvstændighed og individuelle behov. Men hvad sker der, når Louises eventyrlystne væsen tvinger hende til at træffe et valg, der vender Saras verden på hovedet? Hvornår er det rigtigt at give afkald på samhørigheden til fordel for uafhængigheden? Kan man selv vælge at stoppe med at elske?

DANIEL & MOLLY – Mikkel Hoé & Johanne Milland

Daniel og Molly er ikke bare historien om ”dreng møder pige”. Det er historien om en dreng, der møder den mest fantastiske pige man kan drømme om. Men hvad sker der, når pigen allerede er pigen i en andens liv? Skal Daniel forråde en ven for at vinde sit livs kærlighed? Er kærlighed en distraktion – eller er kærlighed egentlig det eneste disse unge mennesker har brug for?

Maria Lucia Rosenberg
x

er en af dansk musiklivs mest succesfulde musicalsangere med et imponerende CV.
Hun har skabt sig en karriere som musicalsanger blandt andet med hovedroller i Skønheden og udyret på Det Ny Teater, Aladdin på Fredericia Teater (senere genopført på Operaen i København) og West Side Story på Gasværket.
Den 8. maj 2011 modtog hun Reumertprisen som årets sanger for sin rolle som Elphaba i WickedDet Ny Teater. Hun er den første musicalsanger som har modtaget denne prestigefulde pris.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
x

Radisson, Aarhus et moderne 4**** hotel beliggende ved siden af Musikhuset Aarhus og som “næste nabo”, kun 2 minutters gang, til kunstmuseet AROS.
Radisson, det centralt beliggende prisvindende hotel i Aarhus bycentrum er med alle sine moderne bekvemmeligheder udråbt som til “Bedste hotel i Danmark udenfor København.

Program lørdag den 30. april 2022
x

Kl. 12.00
Vi mødes i Musikhusets Maestro Brasserie, hvor vi spiser en let frokost og mødes med Maria Lucia Rosenberg, der vil fortælle om forestillingen og om sit liv som musicalsanger

Kl. 13.30
Vi begiver os til AROS Kunstmuseum og oplever den imponerende kunstsamling, Danmarks ældste udenfor København og får mulighed for at se Aarhus lidt fra oven fra regnbue panoramaet øverst på museet.

Kl. 15 
Eftermiddagen er fri til indtjekning på Hotel Radissonblu og et lille hvil inden forestillingen.

Kl. 17.30  
Vi mødes i hotellets foyer og går til en nærliggende restaurant, hvor vi skal have en god middag inden forestillingen.

Kl. 19.00   
Vi går den korte vej til Musikhuset.

Kl. 19.30      
Forestillingen begynder.

Kl. ca. 23 
Det officielle program for dagen er slut men mon ikke vi mødes i baren på Hotel Radissonblu til et lille nachspiel.

Program søndag d. 1. maj 2022
x

Fra kl.  7  
Vi nyder hotellets store morgenbuffet

Herefter er det fælles program slut.
Inden hjemturen er der mulighed for at opleve nogle af Aarhus’ mange spændende attraktioner, f.eks den helt nye bydel ved Dokk1 på havnefronten eller Godsbanen som rummer et spændende nyt miljø med et spændende  kulturliv, cafeer, udstillinger mv..

Denne to-dages musical weekend  inkluderer:
x

 • A-billetter på 8.-11. række i musikhusets store sal
 • Frokost på i Musikhuset Aarhus
 • Kunstnermøde med Maria Lucia Rosendahl
 • Entre til kunstmuseet AROS
 • 2-rettes middag inden forestillingen
 • Overnatning på 4**** Hotel radisson Blu incl. stor morgenbuffet
 • Alle skatter og afgifter betalt
 • Peter Bæk fra Koncertrejsen som vært og rejseleder på hele turen