Denne to-dages operarejse inkluderer:

 • Komplet transportløsning i 4-stjernet bus
 • Introduktion til operaen ved Lotte Heise
 • A-billetter til Siegfried i Esbjerg Musikhus
 • Middag i Musikhusets restaurant
 • Kunstnermøde med Magnus Vigilius
 • Overnatning på det 4***stjernede Hotel Ansgar inkl. morgenbuffet
 • Tur til Svend Wiigs Hvide Mænd ved Vesterhavet
 • Besøg på Esbjergs nye Kunstmuseum
 • Frokost på hyggelig restaurant inden hjemrejsen
 • Peter Bæk fra Koncertrejsen som din vært og rejseleder

Pris:                                              3.245 kr.
Loyalitetspris:                           2.995 kr.
Medl. af Ældre Sagen              2.945 kr.
Tillæg for enkeltværelse:          245 kr.

Lotte Heise

Mød Koncertrejsens gæst Lotte Heise, som deltager på hele turen. Hun er kendt for sin store passion for opera, sin enestående formidlings-evne og fra DR programmet BRAVO.

Magnus Vigilius

Inden forstillingen skal vi møde Magnus Vigilius, som synger det krævende parti som Siegfried. Magnus er en af Danmarks store heltetenorer, der i de forløbne år har haft en kometagtig karriere, hvilket bl.a. har ført til engagement i Bayreuth

De fire hvide mænd

Inden hjemrejsen skal vi se Esbjergs nye vartegn, Svend Wiigs ‘4 Hvide Mænd’, der skuer ud over Vesterhavet og besøge Esbjerg Kunstmuseum

Rejsegarantifonden, Koncertrejsen

Siegfried i Esbjerg Musikhus

Opera i øjenhøjde med Lotte Heise   –   og Wagner så alle kan være med!

Den Glade Enke på Operaen i København

Med SIEGFRIED fortsætter Den Ny Opera i august 2022 det storværk – en ny samlet produktion af NIBELUNGENS RING

Eksklusiv busrejse fra København onsdag/torsdag d. 24.-25. august 2022.

Turen køres fra DGI-byen via Køge Nord Station, Slagelse, Odense, Kolding til Esbjerg

Nordisk sangerhold

Til produktionen af RHINGULDET har Den Ny Opera igen samlet et nordisk sangerhold af fineste klasse. I titelrollen kaster den danske tenor Magnus Vigilius sig, efter succesen som Siegmund i Valkyrien sig over endnu et af Wagnerfagets helt store skikkelser, den unge Siegfried. Sopranen Trine Bastrup Møller er en ny strålende dansk Brünnhilde, svenske Niklas Bjørling-Rygert synger Mimes store parti og fra Rhinguldet er der genhør med bl.a Jens Søndergaard i rollen som Wotan/Vandreren, Jesper Buhl som Alberich og Jesper Brun-Jensen som den til drage omskabte Fafner.

Kunstnerisk Team

Instruktøren Kasper Wilton iscenesætter den nye samlede Esbjerg-Ring. Marie í Dali skaber scenografi og kostumer, og Michael Breiner står bag forestillingernes lysdesign. Produktionen bliver til i et samarbejde med Sønderjyllands Symfoniorkester – som til lejligheden udvides til 91 musikere. Den musikalske ledelse varetages af operachef Lars Ole Mathiasen.

Orkestergrav som i Bayreuth

Forud for produktionen af den nye ESBJERG-RING har Den Ny Opera fået lov til at foretage en radikal ombygning af orkestergraven i Musikhuset Esbjerg. Med forbillede i orkestergraven i Wagners eget festspilhus i Bayreuth er orkesteret nu placeret på trinvis faldende niveauer og for messingblæsernes vedkommende ydermere inde under scenen. Den nye orkestergrav, som allerede har stået sin prøve i forbindelse med Valkyrien og Rhinguldet har medført en ny fornem orkesterklang i Musikhusets store sal og ikke mindst en enestående fin balance mellem sangere og orkester.

Esbjerg – Ringen 2017 – 2026

Tidsplanen ser nu således ud:
2017 VALKYRIEN  –  2019 RHINGULDET  –  2022 SIEGFRIED  –  2024 RAGNAROK
2026 DEN SAMLEDE RING-CYKLUS

Magnus Vigilius fortæller om sig selv

Min officielle uddannelse som sanger var på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor jeg blev færdig i 2001; men som operasanger bliver man aldrig rigtig færdig med at uddanne sin stemme. Mange gode lærere har haft indflydelse på min teknik og forståelse af sang, men en af ​​de største inspirationer og banebrydende møder med en mentor har været at møde professor Douglas Yates tilbage i 2001, lige efter at have afsluttet min uddannelse. Han hjalp mig med at finde min egen stemme, og vores arbejde sammen lagde grunden til, hvem jeg er som sanger i dag.
Sang har ført mig rundt i verden, og min professionelle karriere som solist startede i England i 2003, hvor jeg arbejdede i et par år, og siden tilbage i Danmark fra 2006 har jeg fået enormt meget erfaring især fra scenerne på The Den Danske Nationale Opera, Den Kongelige Opera, Den Ny Opera og Fyns Opera.
En stor drøm gik i opfyldelse i 2008, da Fyns Opera tilbød mig rollen som Rodolfo i “La Boheme”, den allerførste opera, jeg blev introduceret til, og komponisten Puccinis operaer har været en stor legeplads for mig. Siden da har jeg spillet rollerne som Pinkerton og Cavaradossi med stor glæde og gavn for min stemme.
I 2012 begyndte jeg at arbejde med det dramatiske tyske repertoire sammen med tenor Tonny Landy og heldentenor Stig Fogh Andersen, og i maj 2014 vandt jeg 2. pris og orkesterprisen i The Lauritz Melchior International Singing Competition. Herefter begyndte jeg at studere hos Elena Batoukova Kerl og Torsten Kerl, som begge har været en stor hjælp og stor inspiration for mig i mine Wagner-studier.
2016 gav mig min officielle Wagner-debut som Erik i Der Fliegende Holländer for Opera på Skäret og 3 vidunderlige produktioner for den tjekkiske nationalopera i Brno. En af dem var rollen som Boris Grigorjevic i Kát´a Kabanová instrueret af Robert Carsen (du kan se uddrag fra begge forestillinger i Audio & Video på denne side).
I sommeren 2017 sang jeg min første store Wagner-rolle som Siegmund i Die Walküre på Den Ny Opera i Esbjerg, som jeg vandt den prestigefyldte danske teaterpris “Reumert” for som årets sanger 2018. Samme rolle spillede jeg i Tyskland i 2018 på Teater Kiel.
Siden da har min karriere bragt mig mange vidunderlige steder og teatre rundt om i verden, og i de kommende sæsoner vil jeg debutere i prestigefyldte teatre som Teatro di San Carlo i Napoli, Leipzig Oper og i 2020 på det berømte Bayreuther Festspiele

Den endelige rejseplan udsendes efter tilmeldingsfristen for effektiv opsamling og kortest mulig rejsetid.

Turen køres fra DGI-byen via Køge Nord Station, Slagelse, Odense, Kolding til Esbjerg.

Denne to-dages operarejse inkluderer:

 • Komplet transportløsning i 4-stjernet langtursbus
 • Kaffe og te i bussen på både ud- og hjemturen
 • Introduktion til operaen ved Lotte Heise
 • A-billetter til Siegfried i Esbjerg Musikhus
 • Middag i Musikhusets restaurant mellem 2. og 3. akt
 • Kunstnermøde med Magnus Vigilius
 • Overnatning på det 4***stjernede Hotel Ansgar inkl. morgenbuffet
 • Tur til Svend Wiigs Hvide Mænd ved Vesterhavet
 • Besøg på Esbjergs nye Kunstmuseum
 • Frokost på hyggelig restaurant inden hjemrejsen
 • Peter Bæk fra Koncertrejsen som din vært og rejseleder på hele turen